Άρση απορρήτων για Χ.Ζαχόπουλο και 35χρονη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Άρση απορρήτων για Χ.Ζαχόπουλο και 35χρονη.

Στην άρση του τραπεζικού, αλλά και του τηλεφωνικού απορρήτου των πρωταγωνιστών στην υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, προσανατολίζεται,σύμφωνα με πληροφορίες,ο ανακριτής της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σακάκι του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού βρέθηκε ένα σημείωμα με τραπεζικό λογαριασμό που, έπειτα από μη νόμιμη έρευνα, στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην 35χρονη κατηγορουμένη.
Έτσι μόλις ο ανακριτής το κρίνει αναγκαίο, θα υποβάλει το σχετικό αίτημα, ώστε επισήμως, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως ορίζει ο νόμος, να αρθεί το τραπεζικό και τηλεφωνικό απόρρητο, προκειμένου να ελεγχθούν και επισήμως όλες οι πτυχές της υπόθεσης.
Πάντως, ο επίμαχος λογαριασμός που βρέθηκε στο σακάκι του Χρήστου Ζαχόπουλου θεωρείται από πηγές του υπουργείου Πολιτισμού ότι είναι η «κορυφή του παγόβουνου».
Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν, η διατήρηση προσωπικών λογαριασμών για την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών ήταν κοινή πρακτική στο υπουργείο Πολιτισμού και μάλιστα υπάρχουν και άλλα υπηρεσιακά στελέχη που διατηρούν ανάλογους λογαριασμούς.
Σημειώνεται δε, ότι, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού, η 35χρονη κατηγορουμένη φέρεται ότι πρόσφατα προέβη στην αγορά ακινήτου στην Αθήνα..

Τα ίδια στελέχη προσθέτουν ότι, αν δεν προσκομίσει η ίδια νομιμοποιητικά έγγραφα, ο ανακριτής θα πρέπει να διερευνήσει την προέλευση των χρημάτων γι' αυτή την επένδυση..

7 σχόλια:

  1. ο καραμανλης ηταν υπουργος πολιτισμου οταν εκανε τισ λαμογιες του ο ζαχοπουλος.σιγουρα γνωριζε κι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις μέρες πριν να παραιτηθεί, ο Ζαχόπουλος, εθεάθη να γευματίζει δημοσίως με την κ. Νατάσσα Καραμανλή.

    Άραγε στις δύο ώρες που έτρωγαν δεν της είπε τίποτε για το πρόβλημα του;

    Ήτανε απόφαση του Ζαχόπουλου η απομάκρυνση από το υπουργείο της Τσέκου ή της φίλης της Νατάσσας με την οποία είχαν κόψει επαφές πριν από το καλοκαίρι;

    Το ροζ σκάνδαλο το προώθησε η Τσέκου ή μαφιόζοι γύρω από τον Καραμανλή για να κάψουν και τους δύο ( Ζαχόπουλο και Τσέκου) και να αποσοβηθούν ευθύνες που θα ενοχοποιούσαν τον ίδιο τον Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας θυμίζω το μικρό, με έντονα στοιχεία,αρθράκι στην πρώτη σελίδα,
    στο ΒΗΜΑ 26.6.07, λίγες μέρες πριν
    από τις μεγάλες πυρκαγιές:

    "... Καραμανλή πρόσεχε τις σχέσεις σου με τον Πούτιν.. Οι Αμερικάνοι δεν αστειεύονται.. Ξέρουν να τιμωρούν με απρόβλεπτους τρόπους.."

    Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία.Δηλαδή για τις απατεωνιές του Ζαχόπουλου, φταίνε οι Αμερικανοί πράκτορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share