Καλά νέα..Θεσσαλονίκη-Λονδίνο με 39 ευρώ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Καλά νέα..Θεσσαλονίκη-Λονδίνο με 39 ευρώ!

Τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο εγκαινιάζει η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους easyJet στις 30 Ιανουαρίου.
Η νέα διαδρομή θα αρχίσει στις 30 Ιανουαρίου με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, ενώ με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου οι πτήσεις θα αυξηθούν σε τέσσερις την εβδομάδα. Οι τιμές θα αρχίζουν από 38,99 ευρώ για απλή μετάβαση μαζί με όλους τους φόρους. Τα δρομολόγια (που κατευθύνοντα στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της easyJet
www.easyJet.com
Με τις νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο (Γκάτγουικ) θα ταξιδέψουν 40.000 επιβάτες αυτό το καλοκαίρι. Η easyJet πλέον προσφέρει την επιλογή επτά προορισμών από την Ελλάδα - πέντε από την Αθήνα και τώρα δύο από τη Θεσσαλονίκη. Αυτή η κίνηση αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η ζήτηση για πτήσεις χαμηλού κόστους στην ελληνική αγορά.
Η γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, δημιούργημα του κύπριου επιχειρηματία Στέλιου Χατζηιωάννου, ενέταξε τη Θεσσαλονίκη στο δίκτυό της στις 31 Μαΐου, οπότε εγκαινίασε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Ντόρτμουντ.

6 σχόλια:

Bookmark and Share