"Scandal break (part I)". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

"Scandal break (part I)".

Email από
www.epikairo.gr

"Scandal break (part I).
Ένας «σκανδαλώδης» παρα-πολιτικός πυρετός, μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, δε μας αφήνει, εμάς τους δήθεν απολίτικους, να κάνουμε μία παύση και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας.
Παρά το γεγονός ότι οι «πολύχρονοι» βουλευτές μας- που αντιμετωπίζουν τα σκάνδαλα ως ένα φυσικό γεγονός που επρόκειτο να συμβεί- παραπέμπουν στο Σεπτέμβριο για τη συνέχεια της σειράς «scandal break», με απώτερο σκοπό την απόσβεση των εξοχικών τους κατοικιών, οι πρόεδροι προσχεδιάζουν την απόδραση των κομμάτων τους από το πολιτικό τέλμα.
Η Ν.Δ. αδυνατεί να «περιφράξει» τον ατίθασο Τατούλη, που εκμεταλλεύεται με τον ιδανικότερο τρόπο την οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. και ανακηρύσσεται σε πρόσωπο των ημερών, λέγοντας απλά την άποψή του(ς) και διδάσκοντας με εξαιρετικό τρόπο τη δημοκρατία με …βέργα (151+1) στους «μαθητευόμενους» ομοϊδεάτες του. Βέβαια, ο Καραμανλής γνωρίζει ότι δεν πρέπει να προσωποποιήσει το πρόβλημα και ότι, αν το κάνει, απλά ο Τατούλης θ’ αλλάξει όνομα και θα παίξει άλλος τον ίδιο γνώριμο ρόλο τού «αποστάτη στα λόγια», εξυπηρετώντας έτσι, ηθελημένα ή μη, τον...

για τη συνέχεια πατήστε εδώ"

1 σχόλιο:

  1. Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share