Απ΄τα παραλειπόμενα της ΔΕΘ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Απ΄τα παραλειπόμενα της ΔΕΘ.


Απ΄τα παραλειπόμενα των πρωινών εγκαινίων στην Έκθεση:


  • Ο Π.Ψωμιάδης επέλεξε να δωρίσει στον Πρωθυπουργό δύο..βιβλία.Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του,θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω των τίτλων των συγκεκριμένων βιβλίων.Οι τίτλοι..;''Στηρίξου πάνω μου" το ένα και το άλλο "Τα 'οπλα του Μακεδονικού αγώνα"..

  • Ένας ηλικιωμένος αποπειράθηκε να προσεγγίσει τον Πρωθυπουργό έχοντας στα χέρια του ένα φάκελλο με αιτήματα.Για μερικές στιγμές επικράτησε αμηχανία αλλά η αντίδραση της αστυνομικής συνοδείας ήταν άμεση και ο ηλικιωμένος απομακρύνθηκε.

8 σχόλια:

  1. ΟΛΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕς Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕς Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σε μια περίοδο που η παγκόσμια και η ευρωπαϊκή οικονομία περνούν δύσκολες ώρες, με την έννοια ότι υπάρχει μια κρίση που οφείλεται και στον χρηματοπιστωτικό τομέα, αλλά και η ανάπτυξη έχει επιβραδυνθεί σημαντικά στην Ευρώπη και ο πληθωρισμός έχει ανέβει πολύ, στην Ελλάδα ασφαλώς έχουμε κάποιες επιπτώσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μου λέτε γιατί έχουμε τέτοια
    χάλια.ΨΩΜΙ δέν έχουμε να φάμε με τις μ......τού ψωμιάδη ασχολούμαστε.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!




    Μαλιστα η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ειναι και αντροχωριστρα, και εκβιαζει καποιον νεο πολιτικο να μη μιλησει και να της δωσει λεφτα, ψηφους και το σωμα του, αν θελει να ξαναδει ζωντανη τη γυναικα του, την οποια εχει κανει "φυτο" μαζί με το τσιρακια της Μαρθα Παπαδημητριου Βασιλη Κουλαιδη, Ευη Μποτσαρη, Γιαννη Τσακνη....και την εκβιαζουν να υιοθετησει παιδι και να χωρισει, σύμφωνα με μια μύνηση που έχει φαει απο πισω απο την Ομονοια στα δικαστηρια εκει!!
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ επελεγει απο τους αμερικανους για να "ριξει τη χουντα"
    Εκτοτε συνεργαζεται με αυτους. Μαλιστα ειχε υποβαλει αιτηση σε αμερικανικο πανε-πιπο-πιστημιο να κανει μεταπτυχιακα αλλα επειδη ηταν βουρλο την απερριψαν...

    Εκτοτε η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ πηδαει απο κομμα σε κομμα και το πηδημα συνεχιζετα!!!

    Αυτήκοος Μάρτυρας

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=904543

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο σοβαροί είστε που ασχολείστε ακόμη με αυτά τα ρεζιλίκια? Ψωμιάδηδες, Παπαγεωργόπουλοι, Καραμανλήδες. Τελειώνουν οι άνθρωποι και δεν το πήρατε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG.καπου στο διαδυκτιο πρέπει να καταλάβεται πως δεν μπορείτε νακρίνεται τους κουκουλοφόρους ,φορόντας οι ίδιοι κουκούλες.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
    ΑΙΣΧΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share