Ο πλανήτης προτιμά τον Μπ. Ομπάμα με ποσοστό 87%.(Εξαίρεση η ΠΓΔΜ..!) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Ο πλανήτης προτιμά τον Μπ. Ομπάμα με ποσοστό 87%.(Εξαίρεση η ΠΓΔΜ..!)

Η ιστοσελίδα "if the world could vote" (μτφρ."αν ο Κόσμος μπορούσε να ψηφίσει) πραγματοποιεί παγκόσμιο δημοψήφισμα καλώντας χρήστες του ίντερνετ απ΄ όλες τις χώρες του κόσμου-εκτός Ηνωμένων Πολιτειών- να επιλέξουν ανάμεσα στους 2 αμερικανούς υποψηφίους για το χρίσμα των προεδρικών εκλογών. Στις εκλογές του 2004 περισσότεροι από 122 εκατομμύρια άνθρωποι απ'όλο τον κόσμο (για την ακρίβεια 122.267.553) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενώ φέτος αναμένεται πολύ μεγαλύτερος αριθμός χρηστών.
Το ενδιαφέρον είναι πως από τους πολίτες των 176 χωρών που έχουν εώς τώρα ψηφίσει -και ενώ συνολικά ο Μπ.Ομπάμα προηγείται με 87% έναντι 13% του αντιπάλου του- ο Τζον Μακέιν αποσπά τα μεγαλύτερα ποσοστά του-παγκοσμίως- στην ΠΓΔΜ* με το..καθεστωτικό ποσοστό του 92,3%!!
Ποσοστά άνω του 80% είναι συνηθισμένα για τον Μπ.Ομπάμα σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου ενώ ελάχιστες είναι αυτές που στηρίζουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο..
Η αλήθεια είναι πως δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων στα Σκόπια αναφέρονται πολύ συχνά στις σχέσεις του Μπ.Ομπάμα με την Ελληνική Ομογένεια ενώ αίσθηση είχε κάνει και η αποκάλυψη πως ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει επίσης μακρά σχέση με το Ελληνικό λόμπυ καθώς ως γερουσιαστής ήταν αυτός που μπλόκαρε τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία μετά την επέμβασή της στην Κύπρο το 1974.
  • Για μεταφορά στη σελίδα των εώς τώρα αποτελεσμάτων πατήστε εδώ .
  • Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο δημοψήφισμα πατήστε εδώ .


.**Μόνο η Μπουρκίνα Φάσο"βγάζει"100% Μακέιν αλλά το δείγμα των 2 μόλις ψηφοφόρων δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό..

**Ευχαριστούμε το sundaycircus.blog για το ενημερωτικό email.

9 σχόλια:

  1. OPOIOS KAI NA VGEI DEN ALLAZEI TIPOTA.AFOU PROLAVE KAI TOYS ANAGNWRISE O BUSH TWRA KALA KRASIA H' ALLIWS.. GOOD WINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OPOIOS KAI NA VGEI DEN ALLAZEI TIPOTA.AFOU PROLAVE KAI TOYS ANAGNWRISE O BUSH TWRA KALA KRASIA H' ALLIWS.. GOOD WINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και να χει καλύτερα να βγει ο Ομπαμα που έχει κατι πει για το"μακεδονικο" παρα ο αλλος που δεν εχει πει απολυτως τιποτα.

    Κανενας μας δεν τους πιστευει πια αλλα αν υπαρχει μια έστω μικρη ελπιδα αυτη ειναι μονο με τον Ομπαμα.

    INsider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Me ton prwto polemom pou tha ksekinhsei to"filaraki" sas o obama tha katalavete pws tipota den allazei sthn amerikh.mh trwte koutoxorto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Toulaxiston o Obama LEEI oti 8a allaksei thn politiki tis Amerikis.O allos pali einai sigouro oti 8a ti diatirisei.

    P.S.:Sto site h FYROM legetai Macedonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο χαρτη ψηφοφορων η Fyrom ειναι το μονο κοκκινο σημαδι (δηλαδη που προτιμουν Μακκειν) μεσα στα Βαλκανια. Απο την αλλη κι ο δικος μας ο αριθμος (97,2 Ομπαμα)ειναι καθεστωτικος οπως της Fyrom και με το παραπανω μαλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Στο χαρτη ψηφοφορων η Fyrom ειναι το μονο κοκκινο σημαδι (δηλαδη που προτιμουν Μακκειν) μεσα στα Βαλκανια. Απο την αλλη κι ο δικος μας ο αριθμος (97,2 Ομπαμα)ειναι καθεστωτικος οπως της Fyrom και με το παραπανω μαλιστα"

    Να ήταν μόνο στα Βαλκάνια, σε όλο τον κόσμο 4 χώρες έχουν μπροστά τον McCain, οι υπόλοιπες 3 είναι:

    Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν και Burkina Faso (δεν ξέρω πως μεταφράζεται στα Ελληνικά). Οι ανωτέρω χώρες έχουν αριθμό ψήφων 2-6, σε αντίθεση με τους 265 της fyrom!

    Όσο για τον Obama, πάρχουν παααρα πολλές χώρες στον κόσμο που του δίνουν πάνω από 90-95% και άρα δεν είναι προνόμιο της Ελλάδας!

    Συμπέρασμα:

    μετά από την πλύση εγκεφάλου που έχουν φάει οι πολίτες της, η FYROM είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, που υποστηρίζει τον McCain!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι 10.30 αλλα αυτο συμβαινει με πολλες χωρες με τον ομπαμα ενω με το μακειν μονο με τα Σκοπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε ξένισε που το όνομα των Σκοπίων αναφέρετε ως "Macedonia, the Former Yugoslavian Republic of" και είναι καταχωρημένο στο "M". Δηλαδή και το/τα όνομα/ονόματα που προωθεί η Ντόρα (δεν την αναφέρω σαν πρόσωπο αλλά σαν αρχηγό θεσμού, αυτού της εξωτερικής μας πολιτικής) του στυλ Άνω/Βόρεια/Δυτική/Δεν ξέρω και εγώ τι άλλο γεωγραφικό Μακεδονία (και μάλιστα "erga omnes*") θα γίνει Μακεδονία Άνω/Βόρεια/Δυτική/Δεν ξέρω και εγώ τι άλλο γεωγραφικό; Άρα η όλη διαπραγμάτευση χαμένο παιχνίδι είναι όπως και να το δει κανείς...

    *Γιατί όλες οι "βλακίες" της ελληνικής πολιτικής σκηνής αποδίδονται στα λατινικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share