Άλλη μια νύχτα έντασης.2 πολίτες τραυματίες. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Άλλη μια νύχτα έντασης.2 πολίτες τραυματίες.

8:10'πμ
Ξαναχτύπησαν μετά τη χθεσινοβραδινή συναυλία οι γνωστοί-άγνωστοι της Θεσσαλονίκης.
Ομάδα περιποί 100 ατόμων αμέσως μετά τη συναυλία στην πλατεία ΧΑΝΘ (η οποία απέτυχε καθώς παρά τα μεγάλα ονόματα που συμμετείχαν δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει περισσότερα από 800-1000 άτομα),κατευθύνθηκαν στην Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ και ακριβώς μπροστά στο κτίριο,της επί της Εγνατίας οδού,έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές εκβιάζοντας στην ουσία την επέμβαση της αστυνομίας η οποία όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι παρέμειναν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό να είναι απαγορευμένη εώς τις 6.30πμ.
Οι άγνωστοι δε σταμάτησαν εκεί καθώς εισήλθαν και στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στη συμβολή των οδών Αγγελάκη-Εγνατία και αφού "απαλλοτρίωσαν" ένα βαρέλι λάδι μηχανής στη συνέχεια το άδειασαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα την πτώση διερχόμενου μοτοσυκλετιστή (πολίτη).Αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγετε κανονικά σε ολόκληρη την πόλη.

Προστέθηκε 8:50'
Νεότερες διασταυρωμένες πληροφορίες του Greece-Salonika,
αναφέρουν πως οι αναβάτες της μοτοσυκλέτας ήταν τελικώς 2.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.Ο ένας εκ των δύο παραμένει για νοσηλεία -είναι εκτός κινδύνου-ενώ ο δεύτερος αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες..
.
.
*(Bέβαια αν περιμένετε να ακούσετε την είδηση στα παραδοσιακά ΜΜΕ θα πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες,όταν δηλαδή ενημερωθούν απ΄την ΕΛ.ΑΣ.Όπως και χθες (πατήστε εδώ) οι αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Greece Salonika αναμεταδίδονται με μερικές ώρες καθυστέρηση..)
Bookmark and Share