250 άτομα στη.."μεγάλη" πορεία της Θεσσαλονίκης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

250 άτομα στη.."μεγάλη" πορεία της Θεσσαλονίκης.

13:05'
Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία στη Θεσσαλονίκη.Προηγήθηκαν ομιλίες στην προσυγκέντρωση η οποία πραγματοποιείται από τις 12:00μμ στο άγαλμα Βενιζέλου επί της πλατείας Αριστοτέλους.
Εντύπωση προκαλεί πάντως η πάρα πολύ μικρή προσέλευση του κόσμου οι οποίοι αυτή τη στιγμή,παρά τη συμμετοχή και της παλαιστινιακής κοινότητας της Θεσσαλονίκης δεν ξεπερνούν τα 250 άτομα!!
Η πορεία θα ακολουθήσει τη διαδρομή Εγνατία,Αγ.Σοφίας,Τσιμισκή,Βενιζέλου,Αντιγονοδών και θα καταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Την ίδια ώρα πάντως μέλη του ΠΑ.ΜΕ. πραγματοποιούν αντιισρσηλινή συγκέντρωση μπροστά στο προξενείο των ΗΠΑ επί της οδού Τσιμισκή-χωρίς να κλείσουν δρόμο- όπου και προκλήθηκε ένταση προς στιγμήν όταν οι φύλακες του εμπορικού κέντρου όπου φιλοξενείται και το αμερικανικό προξενείο επιχείρησαν να κλείσουν τις πόρτες στα μέλη του ΠΑΜΕ.Προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση ,με την παρέμβαση όμως των ψυχραιμοτέρων τελείωσαν όλα γρήγορα.Τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ. θα κατευθυνθούν αργότερα και προς το Βρετανικό προξενείο.
Για τις 6μμ πάντως φοιτητικές ενώσεις αριστερών παρατάξεων καλούν σε νέα συγκέντρωση και πορεία από την Καμάρα..
Bookmark and Share