Ανακαλούνται 34 προκυρήξεις απ΄τον ΑΣΕΠ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ανακαλούνται 34 προκυρήξεις απ΄τον ΑΣΕΠ..

Στην ανάκληση τουλάχιστον 34 προκηρύξεων, οι οποίες αφορούν την πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε δήμους της χώρας ή σε νομικά πρόσωπά τους, προχωρά το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Πρόκειται για τις προκηρύξεις στις οποίες δεν έχουν ενσωματωθεί οι νέες ρυθμίσεις σχετικά με το κριτήριο της εντοπιότητας, το οποίο πλέον επεκτείνεται στις διαδικασίες πρόσληψης σε όλους τους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ, ακόμη και σε αυτούς με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων.
Ο νέος νόμος δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2008, αλλά ορίστηκε ότι θα έχει αναδρομική ισχύ από την ημερομηνία κατάθεσής του, στις 20 Νοεμβρίου 2008. Ωστόσο, καθώς το ΑΣΕΠ δεν είχε ενημερωθεί για τα κυβερνητικά σχέδια, στο μεσοδιάστημα μέχρι και τη δημοσίευση του επίμαχου νόμου προχώρησε στην έγκριση προκηρύξεων, οι οποίες δεν ενσωμάτωναν τις νέες διατάξεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ όσες προκηρύξεις εμπίπτουν στις διατάξεις αυτές και δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ μετά την έναρξη ισχύος του παραπάνω νόμου είναι ανίσχυρες. Αντίθετα όσες προκηρύξεις εγκρίθηκαν και δημοσιεύτηκαν μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου 2008 είναι καθʼ όλα νόμιμες.
Oι 34 προκηρύξεις που ανακαλούνται είναι:..
σες προ
κηρύξεις εμπίπτου
Bookmark and Share