Γεμίζει Fiat Punto η Σερβία. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Γεμίζει Fiat Punto η Σερβία.

μόλις στα 5.900 ευρώ η τιμή του μοντέλου,μετά την έναρξη λειτουργίας της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στις εγκαταστάσεις παλιού εργοστασίου της Zastava (δείτε εδώ)..

Το πρόγραμμα αντικατάστασης παλιών αυτοκινήτων "Παλιό για Καινούργιο" εφαρμόζεται στη σερβική αγορά αυτοκινήτου, από χθες, με τους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων, να μπορούν να τα ανταλλάξουν με ένα καινούργιο μοντέλο Fiat-Punto.
Το μέτρο εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που έχει υπογράψει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat, με τη σερβική κυβέρνηση, ενώ τα μοντέλα Punto, παράγονται στην εργοστασιακή μονάδα του Kragujevac.
Οι ενδιαφερόμενοι... καταναλωτές έχουν έκπτωση 1.000 ευρώ, για την αγορά ενός καινούργιου Punto, τιμή του οποίο προσδιορίζεται στα 5.900 ευρώ.Η εφαρμογή του μέτρου, υπό τις πιέσεις που ασκεί η διεθνής οικονομική κρίση στη σερβική οικονομία, έχει διπλή σκοπιμότητα, καθώς από τη μια μεριά, ενισχύει τις πωλήσεις της FIAT στη γειτονική χώρα, ενώ από την άλλη συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς αποσύρονται τα ρυπογόνα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας.
Bookmark and Share