Καταιγισμός μηνύσεων εναντίον blogs ! Ποιοί είναι στο στόχαστρο; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Καταιγισμός μηνύσεων εναντίον blogs ! Ποιοί είναι στο στόχαστρο;

Email από taxalia blogspot :

Εδώ και μερικές μέρες γίνεται μια λυσαλλέα προσπάθεια, υπό άκρα μυστικότητα, να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι διαφόρων -κυρίως δημοφιλών- blogs.
Ένας παρακρατικός μηχανισμός, ζητά από την google να κατέβουν ιστολόγια (γνωρίζουμε και το κείμενο της αίτησης!) και κυρίως να δοθούν οι ip's. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολύ μεγάλος, πάνω από 50 !
Έχουμε τον κατάλογο των 30 από αυτά!
Και η έκπληξη:
Η δουλειά γίνεται από στελέχη της Ν.Δ. Ναί! Καλά διαβάσατε. Και μέχρι εδώ καλά !Ξέρετε όμως ποιά ιστολόγια "ψάχνουν";Όχι, όχι αυτά που φανταστήκατε! Όχι το indymedia και τα άλλα...
500 τρομοκρατικά blogs που δημιουργησε η ομάδα των αντιεθνικιστών-εθνομηδενιστών, που στοχοποιούν ανθρώπους και παραβιάζουν σωρηδόν τον ποινικό κώδικα. Με αυτούς δεν ασχολείται κανείς!!!!!
Το στέλεχος της Ν.Δ. (που έχει άκρες στη google!) θέλει να έχει στο χέρι, τα 50 μεγαλύτερα blogs (μεταξύ αυτών και το taxalia). Και δε φτάνουν οι προσπάθειες για την άρση του απορρήτου, μετέρχονται κι άλλα χακερίστικα κόλπα, όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα μας και ο νοών νοείτο. Προσπαθούν να ανακαλύψουν κωδικούς, να υποκλέψουν στοιχεία, με ιντερνετικές "συνακροάσεις" και να εγκαταστήσουν keyloggers (όσοι ξέρουν τι είναι αυτό το πράγμα, καταλαβαίνουν).
Επειδή είμαστε πολύ παλιοί στο κουρμπέτι, θα πούμε στο "πολιτικό στέλεχος" :
1. το taxalia είναι επώνυμο. εδώ γράφουν άνθρωποι με τα επώνυμά τους συχνά και οι διαχειριστές, εκτός από το ότι έχουμε δώσει τα πλήρη και αληθινά στοιχεία μας, σε όποιον τα ζήτησε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές τηλεφωνικά με πολιτικούς, συναντηθήκαμε δια ζώσης με πολιτικούς αλλά και συν-bloggers, πολλές φορές.
2. η υπόθεση θα γυρίσει μπούμεραγκ εναντίον του "πολιτικού στελέχους". Θα είναι η ταφόπλακα στις φιλοδοξίες του.

Όπως
είπαμε εδώ και 1 χρόνο, δεν έχουμε καμιά ψευδαίσθηση ανωνυμίας. Τι διάολο ΚΥΠατζήδες είμαστε που λέει κι ο φίλος μας ο Bulgarmak?
Το κρίσιμο και πολύ σοβαρό θέμα, Κώστα Καραμανλή, είναι ότι αφηνονται απείραχτα τα τρομοκρατικά χυδαία blogs και η επίθεση γίνεται στα σοβαρότερα και εγκυρότερα ιστολόγια, που διαμορφώνουν άποψη. Αυτά που έχουν και τηρούν κανόνες δεοντολογίας ! Αυτά είναι το πρόβημα.
Πίσω από την επίθεση βρίσκεται εκδότης, ο οποίος θέλει αυτό το αντάλλαγμα από το πολιτικό στέλεχος, για να το στηρίξει.
Ξαναλέμε το σημαντικό: Πίσω από την επίθεση είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία θέλει να κλείσει τα φιλικά προς αυτή blogs ή τα ανεξάρτητα και ακομμάτιστα, όπως το taxalia !!!! Δεν γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΚΡΟΓΙΑΣ, ας πούμε !
Ξαναλέμε: η Ν.Δ θέλει να κλείσει τα έγκυρα και σοβαρά blogs, όχι αυτά που της κάνουν αντιπολίτευση!!! Όχι τα τρομοκρατικά του γνωστού συναφιού των "εξεγερμένων".
Όχι αυτά που βρίζουν χυδαία τον Πρωθυπουργό. Όχι αυτά που έγραψαν π.χ. για καρκίνο της συζύγου του! Αυτά δεν τα πειράζουν. Στόχος είναι κυρίως τα πατριωτικά blogs.
Εμείς, με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει σας το λέμε ξεκάθαρα:
Μην το κάνετε. Θα πονέσετε περισσότερο από μας.
Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε σοβαρού, δημοκρατικού πολιτικού, να του δώσουμε τηλεφωνικά, όσες διευκρινίσεις επιθυμεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ BLOGGING ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:
1η συνέντευξη:
εδώ>>>
2η συνέντευξη:
εδώ>>>Διαβάστε την πολιτική δημοσιεύσεων και τον κώδικα δεοντολογίας που τηρούμε, εδώ>>>
Bookmark and Share