Νέες ταυτότητες για τους αστυνομικούς. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Νέες ταυτότητες για τους αστυνομικούς.

Η νέα ταυτότητα των αστυνομικών-η οποία παρουσιάστηκε χθες από τον αρχηγό του σώματος- έχει μεγέθος πιστωτικής κάρτας και περιλαμβάνει υψηλά πρότυπα ασφάλειας, όπως το σχέδιο ασφάλειας του φόντου, εκτύπωση με ιριδισμό, εκτύπωση με πολύχρωμες μεμβράνες ασφάλειας και περιέχει μικροσκοπική γραφή.
Παράλληλα χρησιμοποιείται... ειδική μεμβράνη ασφαλείας, η οποία κατασκευάζεται αποκλειστικά για το έντυπο της ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει ολογραφήματα, ειδικά ολογραφήματα μεταβλητής εικόνας και μικροεκτυπώσεις αόρατες δια γυμνού οφθαλμού.
Με τα νέα δελτία ταυτότητος θα εφοδιασθεί σταδιακά έως τον Ιούνιο του 2010 όλο το αστυνομικό προσωπικό (Αστυνομικοί - Ειδικοί Φρουροί - Συνοριακοί Φύλακες).
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Ταξίαρχος Γεώργιος Καμπέρης παρέδωσε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τη νέα ταυτότητα του, η οποία είναι η πρώτη που εκτυπώθηκε από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στοιχεία που σχετίζονται με τη διαδικασία έκδοσης των διαβατηρίων και των νέων αδειών ικανότητας οδήγησης. Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από τις 01-01-2006 έως την 31-12-2009 η Διεύθυνση Διαβατηρίων έχει εκδώσει (2.281.327) διαβατήρια, ενώ κατά το έτος 2009 έχει εκδώσει (587.047) νέες άδειες ικανότητας οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share