Προφητείες και αγωνίες.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Προφητείες και αγωνίες..

Σίριαλ έχει καταντήσει ο περίφημος ανασχηματισμός της κυβέρνησης..

Θα γίνει, δεν θα γίνει; Θα είναι δομικός ή μερικός, κοινώς «θα βουλώσει» τις τρύπες όσων...στελεχών της κυβέρνησης μετακινηθούν προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση; Θα γίνει μεταξύ 3ης και 10ης Σεπτεμβρίου, όπως λέει το τελευταίο σενάριο, ή θα μετατεθεί για αργότερα;
Ο καθείς λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ο κάθε βουλευτής έχει τη δική του άποψη και την εκφράζει δημόσια, πάντα με την υποσημείωση, έτσι για να φυλάμε και τα νώτα μας, ότι «είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού».
Ο Γ. Παπανδρέου, όπως είναι φυσικό, είναι ο μόνος που δεν μιλάει. Είναι γνωστό ότι οι ανασχηματισμοί δεν προαναγγέλλονται, απλώς ανακοινώνονται. Χθες δεν κατέβηκε στο Μαξίμου, έμεινε στο Καστρί, το Σαββατοκύριακο θα πάει προς Ιόνιο, οπότε οι λίστες πηγαίνουν και έρχονται. Οσο όμως πιο γρήγορα προχωρήσει στις αλλαγές της κυβέρνησής του τόσο το καλύτερο για όλους.
Οι υπουργοί που ακούν φήμες που τους αφορούν δεν μπορεί να εργάζονται με την ίδια ζέση αν υποψιάζονται έστω ότι την επόμενη μέρα μπορεί την καρέκλα τους να καταλάβει κάποιος άλλος.
Αγωνία κι αυτή...
Bookmark and Share