Αναχώρησε η εθνική για την Τουρκία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Αναχώρησε η εθνική για την Τουρκία

Με το μυαλό στο βάθρο και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου αναχώρησε σήμερα το πρωί η εθνική ομάδα για την Τουρκία, όπου θα παλέψει για τη διάκριση στο Μουντομπάσκετ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόνας Καζλάουσκας, τόνισε...σχετικά για τις επιδιώξεις της εθνικής: «Έχουμε πάντα υψηλούς στόχους και πηγαίνουμε στο Μουντομπάσκετ για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα. Στόχος είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά.»
Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής: «Η ομάδα είναι έτοιμη και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο, αλλά τώρα το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι το ματς της πρεμιέρας με την Κίνα και τίποτα άλλο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί»
Τέλος, βέβαιος πως η εθνική Ελλάδος θα εμφανιστεί πανέτοιμη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης. Ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως «έπειτα από έναν μήνα σκληρής προετοιμασίας είμαστε πλέον έτοιμοι για το Μουντομπάσκετ. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και γι' αυτό είμαστε αισιόδοξοι».
Bookmark and Share