Εξηγούμαστε - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εξηγούμαστε

..για να μη παρεξηγούμαστε

Καθημερινά δεχόμαστε πολυάριθμα emails υποψηφίων στις ερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές απ΄όλη τη χώρα, στα οποία εμπεριέχονται δελτία τύπου,νέα,φωτογραφίες και βίντεο απ΄τις δραστηριότητές τους,προσκλήσεις κ.α.
Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων τεσσάρων χρόνων έτσι και στην παρούσα προεκλογική περίοδο έχουμε αποφασίσει να τηρήσουμε ουδέτερη στάση και ίσες αποστάσεις απ΄όλα τα κόμματα και όλους τους συνυποψηφίους.
Άποψη βέβαια έχουμε για τον καθένα καθώς και ολοκληρωμένη εικόνα των πεπραγμένων όσο λίγοι -ειδικά στα τεκταινόμενα της Β.Ελλάδος- αλλά θεωρούμε πως ο ρόλος ενός ανεξάρτητου ιστολογίου δεν είναι να παίρνει θέση ανοιχτά ή κεκαλυμένα προσπαθώντας να ποδηγετήσει ανθρώπους και καταστάσεις ούτε φυσικά να μετατρέπεται σε φερέφωνο κανενός.
Σεβόμαστε τους χιλιάδες φίλους-αναγνώστες που μας επισκέπτονται κάθε μέρα και θεωρούμε πως το να νομίζουν κάποιοι πως μπορείς να καθοδηγήσεις τους πολίτες του επιπέδου που εμπιστεύονται καθημερινά τα λιγοστά έγκυρα ελληνικά blogs προσβάλλει πρώτα τα ίδια και μετά όλους τους άλλους.
Εντούτοις όμως δεν θέλουμε να αποκλείσουμε και την επικοινωνία μεταξύ υποψηφίων και των εν δυνάμει ψηφοφόρων τους, γι'αυτό και αποφασίσαμε στο εξής να δημοσιεύονται όσο το δυνατόν περισσότερα δελτία τύπου υποψηφίων -με προτεραιότητα σ'αυτά των υποψηφίων της Θεσσαλονίκης και της Β.Ελλάδος- σε μια νέα ξεχωριστή σελίδα χωρίς όμως κανένα δικό μας σχόλιο έτσι ώστε ο καθένας να διαμορφώνει τη δική του άποψη.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέγετε ,όποτε εσείς το επιθυμείτε και να ενημερωνόσαστε για τα τελευταία νέα και την προεκλογική μάχη με ένα "κλικ" στο πλαίσιο: "Προεκλογική κίνηση" στο αριστερό τμήμα της σελίδας.

Ευχαριστούμε
Greece Salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share