Ηρακλής: Άξιος της μοίρας του ...και κάποιων ανεγκέφαλων "οπαδών" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ηρακλής: Άξιος της μοίρας του ...και κάποιων ανεγκέφαλων "οπαδών"

Είναι απορίας άξιο το γιατί η διοίκηση του Ηρακλή είχε το θράσος να εκδώσει ανακοίνωση μετά τα σημερινά επεισόδια στο Καυτατζόγλειο και τη διακοπή του αγώνα με την οποία καταφέρεται εναντίον του διαιτητή.
Είναι δυνατόν να συνεχιστεί αγώνας όταν δεν κατεβαίνει το τεράστιο πανό που αναγράφει "Πιλάβιε καρκίνο στα παιδιά σου";;


*Δείτε το βίντεο.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησαν οι εντός έδρας υποχρεώσεις του Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής καθώς ο...
αγώνας με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου διεκόπη λόγω επεισοδίων που ξέσπασαν με αφορμή ένα πανό. Απειλεί με έξωση τον "γηραιό" από το Καυτανζόγλειο ο Μπιτσαξής.




Συγκεκριμένα λίγο μετά το 5ο λεπτό της αναμέτρησης οπαδοί του Ηρακλή ανέβασαν στην Θυρα 13 ένα πανό κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου(Συγκεκριμένα το 2oμετρο πανό ανέγραφε:
Πιλάβιε καρκίνο στα παιδιά σου.Ο Ηρακλής είναι ιδέα και δεν πεθαίνει ποτέ. Δημοσιογράφοι παπαγαλάκια σας περιμένουμε στην φιλόξενη πόλη μας) . Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης, μόλις είδε πανό, διέκοψε το παιχνίδι και έδωσε εντολή να κατέβει, ωστόσο οι φίλοι του Ηρακλή ήταν αμετακίνητοι.



Τα πράγματα ξέφυγαν όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ πλησίασαν τους οπαδούς του Ηρακλή και τους ζήτησαν να κατέβει το συγκεκριμένο πανό. Προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια και για αρκετή ώρα το Καυτανζόγλειο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία.



Ο διαιτητής του συνδέσμου Χαλκιδικής πήρε τις ομάδες, τις οδήγησε στα αποδυτήρια και διέκοψε το ματς. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή που του ζητούσαν να συνεχίσει κανονικά, αυτός όμως ήταν ανένδοτος. Τελικά ο Ισαάκ Τσακαλίδης έκλεισε το φύλλο αγώνος, κάτι που σημαίνει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share