Στα χέρια των Γερμανικών αρχών τρεις ύποπτοι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στα χέρια των Γερμανικών αρχών τρεις ύποπτοι

...για δολοφονίες Ελλήνων και Τούρκων

Οι τρεις ύποπτοι που έπεσαν στα χέρια των γερμανικών αρχών μετά από 15 χρόνια, είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, πιθανότατα ανήκουν σε ακροδεξιά ομάδα, και κατηγορούνται για τις δολοφονίες οκτώ...
Τούρκων και Ελλήνων,οι οποίοι ήταν ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Γερμανία.

"Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι φόνοι μπορεί να είναι δουλειά μιας ακροδεξιάς ομάδας" δληλωσαν οι εισαγγελείς στην Καρλσρούη. Η γυναίκα έχει ήδη προφυλακιστεί και είναι πιθανό να καταδικαστεί για δολοφονία ενώ οι δύο άνδρες, οι οποίοι επίσης είναι ύποπτοι για τη ληστεία μίας τράπεζας, βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμένο τροχόσπιτο αυτήν την εβδομάδα. Οι ερευνητές της αστυνομίας πιστεύουν ότι αυτοκτόνησαν.

Οι δολοφονίες όσων ήταν ιδιοκτήτες καταστημάτων είχαν, από το 2000 έως το 2006, απασχολήσει έντονα την γερμανική αστυνομία, έχοντας δημιουργήσει φόβο στις μειονότητες.

Τα θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ βρίσκονταν στα κατάστηματά τους.

Οι τρεις ύποπτοι είχαν εξαφανιστεί το 1998 όταν η αστυνομία ήταν έτοιμη να τους συλλάβει για την τοποθέτηση δύο βομβών, οι οποίες δεν εξερράγησαν.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στην Καρλσρούη, δήλωσαν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τις δολοφονίες των καταστηματαρχών βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός εκ των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί στο τροχόσπιτο.

Bookmark and Share