Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας

Μπλοκαρισμένοι είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι σε εξέλιξη δύο συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της παναττικής απεργίας για τις προωθούμενες αλλαγές στα εργασιακά.


Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε σε πολλούς δρόμους από νωρίς το πρωί, λόγω των απεργιών και των...στάσεων εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και τα έξι Εργατικά Κέντρα της Αττικής κάλεσαν τους εργαζόμενους στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ συγκέντρωση στην Ομόνοια, την ίδια ώρα, κάνει το ΠΑΜΕ.
Λόγω του ότι το μετρό δεν θα κινηθεί σήμερα, ενώ στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς γίνονται στάσεις εργασίας, πολλοί δρόμοι της πρωτεύουσας μποτιλιαρίστηκαν. Εκτός από το τσουχτερό κρύο, οι πολίτες «έφαγαν» και την ταλαιπωρία...
Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στη λεωφόρο Αθηνών από τη Θηβών έως την Ομόνοια, στην άνοδο της Αλεξάνδρας και της Συγγρού, στη Βουλιαγμένης από Άγιο Δημήτριο προς Αθήνα, στην Κηφισίας από το Δαχτυλίδι και κάτω, στη Μεσογείων από την Κατεχάκη μέχρι το κέντρο και στον Κηφισό ιδιαίτερα από την Ιερά Οδό μέχρι την Αττική Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share