Τεράστιο ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τεράστιο ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα



Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κινδυνολογικό διάγγελμα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που προειδοποιεί ότι θα είναι "καταστροφή" για τη χώρα αν δεν ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση.




Στην Ελλάδα είναι εστιασμένο αυτό το Σαββατοκύριακο η προσοχή και των διεθνών μέσων ενημέρωσης που μεταδίδουν συνεχώς και με λεπτομέρειες τις τελευταίες εξελίξεις.
Ιδιαίτερη...
έμφαση δίνεται στο διάγγελμα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που προειδοποιεί ότι θα είναι "καταστροφικό" για τη χώρα αν δεν ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση.
Στα ρεπορτάζ τονίζεται εμφατικά πως πολλοί Έλληνες δεν δείχνουν να κατανοούν ή να νοιάζονται για τις οδυνηρές συνέπειες μιας άτακτης χρεοκοπίας και ο θυμός τους παρασέρνει βουλευτές και υπουργούς που λένε ότι θα καταψηφίσουν την σύμβαση.
Το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ είναι μεγάλο και ήδη προγραμματίζουν να έχουν ειδικές εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις με την Αθήνα, από αυτή την ώρα μέχρι το πρωί (ώρα ελλάδας)για να καλύψουν την ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή αλλά και της αντιδράσεις των πολιτών στην Ελλάδα .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share