Τρικλοποδιά σε Αρη σχεδιάζει η ΑΕΚ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τρικλοποδιά σε Αρη σχεδιάζει η ΑΕΚ.

Ολα τα νομικά περιθώρια, προκειμένου να κρατηθεί στη Σούπερ Λίγκα, ετοιμάζεται να εξαντλήσει η ΑΕΚ, γι' αυτό και βάζει στο στόχαστρό της τον Αρη, εκτιμώντας ότι πρέπει να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, επειδή προσέφυγε σε πολιτικό δικαστήριο, κατά παράβαση του ΚΑΠ, για να επιτύχει την υπαγωγή του στο άρθρο 99.



Σήμερα εκδικάζεται από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της... Ενωσης κατά της συνδυαστικής ποινής (μηδενισμός στον αγώνα με τον Πανθρακικό και αφαίρεση τριών βαθμών) που της επιβλήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν τίθεται θέμα αύξησης των ομάδων της Λίγκας, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο.

Μπορεί, όλο το βάρος των νομικών συμβούλων της Ενωσης να έχει πέσει στην σημερινή εκδίκαση της έφεσης που έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ, όμως την ίδια ώρα γίνεται η προετοιμασία για μία νέα δικαστική μάχη, αυτή τη φορά απέναντι στον Αρη. Η επικείμενη καταγγελία αφορά στην προσπάθεια του Αρη να υπαχθεί στο άρθρο 99, διαδικασία που, σύμφωνα με την ΑΕΚ, αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κακώς έχει εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή για “πάγωμα” των υποχρεώσεών της προς τους πιστωτές (μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές), κάνοντας μάλιστα χρήση αυτής της προσωρινής διαταγής σε διαιτητικά δικαστήρια της ΕΠΟ. Θα έπρεπε, σύμφωνα με τους δικηγόρους της ΑΕΚ, να σταματήσουν να ορίζονται οι αγώνες του Αρη, κάτι που ισοδυναμεί με υποβιβασμό της ομάδας του στην Football League.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε πως ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα αφορά την παραμονή ομάδων που υποβιβάστηκαν αλλά προβιβασμό περισσότερων ομάδων από τη Football League:
“Και να πάμε σε 20 ή 25 ομάδες, αυτές που θα συμπληρώσουν τη λίστα θα πρέπει να προέρχονται από την κατώτερη κατηγορία. Ετσι είναι ο κανονισμός. Βεβαίως, στην Ελλάδα είμαστε, και κάνουμε το κρέας... ψάρι, και τα χόρτα κρέας"!
Bookmark and Share