Kλειστά αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων γιατί οι εκπαιδευτικοί ...έχουν εκλογές! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Kλειστά αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων γιατί οι εκπαιδευτικοί ...έχουν εκλογές!


 ...και η απορία κάθε σκεπτόμενου πολίτη είναι "γιατί δεν προγραμματίζουν τις εκλογές τους το Σαββατοκύριακο ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι γονείς μικρών παιδιών και να μην χάνονται διδακτικές ώρες";

H απάντηση που έρχεται πρώτη στο μυαλό όλων μάλλον δεν θα αρέσει στους εκπαιδευτικούς.


Κλειστά θα είναι αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε όλη τη χώρα (νηπιαγωγεία,δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς θα γίνουν οι εκλογές για την... ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.
Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν όπως γίνεται πάντα στις εκλογές των εκπαιδευτικών, για να διευκολυνθούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να συμμετάσχουν στις διαδικασίες ανάδειξης των εκπροσώπων τους.
Το υπουργείο Παιδείας έχει καλέσει τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές και ήδη στα σχολεία έχουν γίνει ανακοινώσεις που ενημερώνουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 5 Νοεμβρίου.

*Μεγάλος αριθμός σχολείων πάντως έχει προγραμματίσει εκδρομές σήμερα ή την Πέμπτη ώστε αρκετοί να απολαύσουν ένα ωραίο ξεκούραστο 2ημερο.
"Παιδεία"...
Bookmark and Share