Κρήτη: Σύλληψη μέσα σε αεροπλάνο. - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Κρήτη: Σύλληψη μέσα σε αεροπλάνο.

  • Οι επιβάτες βρίσκονταν στη θέση τους και το αεροπλάνο είχε πάρει θέση απογείωσης στο διάδρομο του αεροδρομίου...


Άνω κάτω έκανε πτήση της easyjet από το Ηράκλειο προς τη Βρετανία ένας νεαρός Άγγλος, ο οποίος ήταν...σύμφωνα με πληροφορίες μεθυσμένος προχθές (26-06-2016). Ο τουρίστας κατάφερε να επιβιβαστεί αλλά λίγο πριν την απογείωση σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Το αεροσκάφος καθυστέρησε να απογειωθεί, αφού ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου και στη συνέχεια την αστυνομία για τον ταραξία επιβάτη, ο οποίος και συνελήφθη. Αμέως μετά η πτήση ξεκίνησε και έφτασε κανονικά στον προορισμό της.

Εν τω μεταξύ, σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος των ισπανικών αερογραμμών χθες τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης”, λόγω προβλήματος που παρουσίασε στα υδραυλικά του συστήματα. Ο πιλότος του αεροσκάφους επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και ζήτησε σχετική άδεια για να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση. Το αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαδρίτη-Σαντορίνη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου χρειάστηκε να ρυμουλκηθεί, καθώς δε μπορούσε να μετακινηθεί.

Οι 150 επιβάτες του παρέμειναν στο χώρο του αερολιμένα μέχρι να επιβιβαστούν σε άλλο αεροσκάφος, ώστε να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στον προορισμό τους.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς