Μετέτρεψαν συνεργείο ΙΧ σε κέντρο διασκέδασης χωρίς… αποδείξεις! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Μετέτρεψαν συνεργείο ΙΧ σε κέντρο διασκέδασης χωρίς… αποδείξεις!

  • Στο αυτοσχέδιο νυχτερινό κέντρο μάλιστα τραγουδούσε πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής κι άλλοι καλλιτέχνες..

Σε νυχτερινό κέντρο είχε μετατρέψει επιχειρηματίας το μεγάλο προαύλιο χώρο που βρίσκεται μπροστά σε συνεργείο αυτοκινήτων στη... Χαλκίδα, χωρίς μάλιστα να έχουν εκδοθεί και οι προβλεπόμενες αποδείξεις.
Οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχων και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) και της Οικονομικής Αστυνομίας, που διενήργησαν χθες, Δευτέρα, 25 Ιουλίου, προληπτικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις της Χαλκίδας διαπίστωσαν ότι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 900-1000 άτομα, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί και 269 αποδείξεις που αφορούσαν σε λογισμένα ποτά και καλάθια με λουλούδια.
Στο αυτοσχέδιο νυχτερινό κέντρο τραγουδούσε γνωστός λαϊκός τραγουδιστής κι άλλοι καλλιτέχνες.
Από την επιχείρηση ζητήθηκαν τα συμφωνητικά για την συνεργασία με τους καλλιτέχνες και πρόσκληση στους υπευθύνους της επιχείρησης, ώστε να διαπιστωθεί αν υλοποιήθηκαν οι οικονομικοί όροι, που αναγράφονται στα συμφωνητικά.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι αφορούσαν σε επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας, με αφορμή και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγ. Παρασκευής.
Από αυτούς, προέκυψαν παραβάσεις - και μάλιστα σοβαρές - σε 2 στις 3 επιχειρήσεις (ποσοστό 66,67%), ενώ διαπιστώθηκε η μη έκδοση φορολογικών στοιχείων σε 301 περιπτώσεις.
Bookmark and Share