Βόμβα με ξυραφάκια σε σπίτι δικαστικού που μετέχει στην δίκη του Noor-1.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Βόμβα με ξυραφάκια σε σπίτι δικαστικού που μετέχει στην δίκη του Noor-1..

  • Εκρηκτικός μηχανισμός εστάλη από αγνώστους στο σπίτι δικαστικού λειτουργού που υπηρετεί στο Εφετείο Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχει στην δίκη για το ναρκοπλοίο Noor-1 και την μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης.


Στο σπίτι του δικαστικού, στα...σύνορα Ηλιούπολης – Καισαριανής, έσπευσαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας για να ελέγξουν και να εξουδετερώσουν τον μηχανισμό που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επικαλυμμένος με ξυραφάκια.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του επιμερισμού των ποινών για τους ενόχους αναμένεται να εκδοθεί στις 2 Αυγούστου.

Την Τρίτη, η εισαγγελέας πρότεινε τις αυστηρότερες δυνατές ποινές που θα μπορούσε να εισηγηθεί με βάση τη δικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα στους κατηγορούμενους Γιαννουσάκη και Μπουρδούβαλη προτάθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 10 έτη και ένα εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο.

Για τους τρεις Τούρκους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι χρηματοδότησαν την αγορά και μεταφορά της ηρωίνης, προτάθηκε επίσης η ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 10 χρόνια και πρόστιμο ύψους 500.000.

Η εισαγγελέας πρότεινε 20 χρόνια για τους κατηγορούμενους Καρτσώνη και Πονιάντ, ενώ για Κοτσώνη, Φάρο, Κουρούβανη, Λάγιο και έναν Τούρκο, προτάθηκε ποινή δωδεκαετούς φυλάκισης

Για έναν τελευταίο Τούρκο, η πρόταση ήταν για δεκαετή ποινή κάθειρξης.
Bookmark and Share