Στη Θεσσαλονίκη η "Black Friday" ...ήρθε από Πέμπτη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη η "Black Friday" ...ήρθε από Πέμπτη.

Ουρές στην Αγίας Σοφίας για ένα ...δωρεάν κραγιόν!
  • Και ενώ όλοι μετρούν τα λεπτά για την επίσημη έναρξη της αγοραστικής μανίας (ή ...ανοησίας;) της "Black Friday", η Θεσσαλονίκη αποφάσισε να σπάσει το φράγμα του χρόνου και να μεταφέρει την Μαύρη Παρασκευή μία μέρα νωρίτερα.

    Η... Mαύρη Πέμπτη στην προκειμένη περίπτωση είχε δελεαστικές προσφορές, που δε θα μπορούσαν παρά να σαγηνεύσουν τους καταναλωτές και οι ουρές έξω από τα καταστήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θύμισαν αν μη τι άλλο αμερικανικές... κωμωδίες.

    Για τον όχλο των καταναλωτών και τον πανικό που προκλήθηκε “ευθύνεται” ένα κατάστημα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας με είδη καλλυντικών, που κάνει δώρα και ειδικές προσφορές με την ευκαιρία τόσο της Black Friday, όσο και της πρώτης μέρας λειτουργίας του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες δίνει ένα δωρεάν κραγιόν στις πρώτες 250 πελάτισσες που θα μπουν μέσα και θα κάνουν οποιαδήποτε αγορά. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή όπου δίνεται το έναυσμα για να μπουν μέσα οι πελάτισσες που θύμισε Black Friday στην Αμερική.

    Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, η ουρά έφτασε και μέχρι την οδό Τσιμισκή, ωστόσο μειώθηκε στη συνέχεια αφού πολλές νεαρές γυναίκες που περίμεναν αποχώρησαν λόγω της μεγάλης αναμονής.

    Λίγο πιο…νότια πάλι, στην Αθήνα η εμμονή της Black Friday αρχίζει σε λιγότερο από 24 ώρες, οπότε και τα πιο διάσημα καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους, με ασύλληπτες εκπτώσεις, που φθάνουν το 80%. Oysho, Pull&Bear, Body Shop, River West, McArthur και Factory Outlet, μεταξύ αυτών που συμμετέχουν στην αγοραστική μανία της Μαύρης Παρασκευής.

    *Πηγή φωτογραφιών seleo.gr
    Bookmark and Share