Κατέρρευσε (καινούργια!) γέφυρα στον Ίασμο Ροδόπης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κατέρρευσε (καινούργια!) γέφυρα στον Ίασμο Ροδόπης


  • Η καινούρια γέφυρα του Ποταμού Κομψάτου, στον δρόμο Κομοτηνής-Ιάσμου-Ξάνθης κατέρρευσε τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
  • Δείτε φωτογραφίες παρακάτω


Κατέρρευσε, τα ξημερώματα της Κυριακής, η –πρόσφατης κατασκευής- γέφυρα του Ποταμού Κομψάτου, στον...δρόμο Κομοτηνής – Ιάσμου – Ξάνθης, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος rodopinews.gr, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης καλεί τους κατοίκους των γύρω χωριών και πόλεων καθώς τους διερχόμενους οδηγούς να χρησιμοποιούν εναλλακτικές οδούς για τις μετακινήσεις τους.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πρόκειται για μία νεότερη κατασκευή που κόστισε πολλά χρήματα, ενώ η παλαιά γέφυρα που βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα (όπως και η αντίστοιχη βυζαντινή γέφυρα λίγο παρακάτω) παραμένει σταθερή, και σημείο αναφοράς στην περιοχή, παρά τις πλημμύρες.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως εδώ και μήνες η στάθμη του ποταμού Κομψάτου είναι ιδιαίτερα χαμηλή, πράγμα που δείχνει πως η γέφυρα που έπεσε με τις πρώτες βροχοπτώσεις, ήταν ετοιμόρροπη και ήταν ένα θαύμα πως η περιοχή δεν θρήνησε θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share