Γκρεμίζεται το κλαμπ στην Κω όπου πέθαναν οι δύο τουρίστες τη νύχτα του σεισμού - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Γκρεμίζεται το κλαμπ στην Κω όπου πέθαναν οι δύο τουρίστες τη νύχτα του σεισμού



  • Ξεκίνησαν οι εργασίες γκρεμίσματος του μοιραίου club, έξω από το οποίο σκοτώθηκαν δυο τουρίστες, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στην Κω, τον περασμένο Ιούλιο.


Έξω από το γνωστό club, White Corner, τα ξημερώματα της 21ης Ιουλίου, δυο τουρίστες, τουρκικής και σουηδικής καταγωγής, σκοτώθηκαν από τα χαλάσματα που έπεσαν στα κεφάλια τους.

Σήμερα, δυο μήνες σχεδόν μετά το σεισμό, ξεκίνησαν οι εργασίες γκρεμίσματος του καταστήματος. Φωτογραφία από τις εργασίες, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο dj, Κώστας Αλεξίου, που εργαζόταν την ώρα του σεισμού και, ευτυχώς, σώθηκε. Μάλιστα, σε ερώτηση φίλου του στο facebook, αν κατεδαφίζεται ή ανακατασκευάζεται, ο γνωστός Dj, απάντησε ότι για την ώρα κατεδαφίζεται, ενώ η ανακατασκευή θα ξεκινήσει αργότερα, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Να υπενθυμίσουμε ότι, από το φονικό σεισμό, είχαν σκοτωθεί δυο άτομα και είχαν τραυματιστεί τουλάχιστον 100. Οι πιο σοβαρές ζημιές είχαν εντοπιστεί στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στο λιμάνι του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share