Τράπεζα Πειραιώς: Δημοπρασία για ακίνητα από 9000 ευρώ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τράπεζα Πειραιώς: Δημοπρασία για ακίνητα από 9000 ευρώ




Για δύο ημέρες,σήμερα 20 και αύριο 21 Μαρτίου, θα «τρέχει» η δημοπρασία της Τράπεζας Πειραιώς για 49 ιδιόκτητα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα στο properties4sale.gr. 
Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά ηλεκτρονική δημοπρασία από τον Ιούνιο του 2017.




Μέχρι στιγμής, από τις δημοπρασίες αυτές, η Τράπεζα Πειραιώς έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες πωλήσεις 84 ακινήτων και έχει εισπράξει συνολικά 13,4 εκατ. ευρώ.

Τα διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές κ.ά., που μπορείτε ήδη να δείτε στο properties4sale.gr έχουν τιμές εκκίνησης από 9.000 έως 760.000 ευρώ.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα παρέχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς πριν από τη δημοπρασία. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα Πειραιώς με ευνοϊκούς όρους. Μετά την σχετική online αίτησή του, o υποψήφιος αγοραστής λαμβάνει απάντηση εντός τριών εργάσιμων ημερών από την Τράπεζα. Η χρηματοδότηση για τα οικιστικά ακίνητα φθάνει σε ποσοστό ως και το 70%.

O ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να περιηγηθεί στην πλατφόρμα και να δει τα ακίνητα που είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή: υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης ακινήτων με βάση τη γεωγραφική θέση (π.χ. Κρήτη, Κεντρική Μακεδονία κ.ά.) ή τον λειτουργικό τύπο ακινήτου (κατοικία, επαγγελματικός χώρος κ.ά.), ή ακόμα και με λέξεις-κλειδιά, όπως "βεράντα", "τζάκι", "θέα", "μεζονέτα" κ.ά.

Η εγγραφή του ενδιαφερόμενου γίνεται μόνο μία φορά και είναι προϋπόθεση προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στα συνοδευτικά αρχεία των ακινήτων. Το προφίλ χρήστη που δημιουργείται, παραμένει ενεργό για κάθε επόμενη δημοπρασία που τυχόν ενδιαφέρει τον υποψήφιο αγοραστή, και μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή, εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος.

Για κάθε ακίνητο παρέχεται ένα σύνολο πληροφοριακού υλικού που ενδεικτικά περιλαμβάνει: περιγραφή και φωτογραφίες ακινήτου, πλήρη διεύθυνση και γεωγραφικό στίγμα, στέλεχος οικοδομικής άδειας, σχέδια και σχετικές βεβαιώσεις και πιστοποιητικά του ακινήτου, καθώς και υπόδειγμα του ιδιωτικού συμφωνητικού που θα κληθεί να υπογράψει ο υποψήφιος αγοραστής.

Επίσης, δημοσιεύονται η τιμή άμεσης αγοράς και η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία του εκάστοτε ακινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share