Τρεις Αλβανοί οι δολοφόνοι του 19χρονου στο Μαρούσι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και ΆποψηNEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Τρεις Αλβανοί οι δολοφόνοι του 19χρονου στο Μαρούσι

Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας 19χρονου που διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του θύματος, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.


Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει και δύο φίλους του θύματος.

Στη συνέχεια, ένας άλλος δράστης, ο 33χρονος, επιχείρησε, επίσης με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους φίλους του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και δράστες τσακώθηκαν για μικροποσότητα ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος φέρεται να είχε παραγγείλει μικροποσότητα ναρκωτικών από τους δράστες. Ωστόσο, οι δράστες πήραν τα χρήματα και δεν του έδωσαν τα ναρκωτικά.

Αυτό οδήγησε σε μία διαμάχη που εξελίχθηκε στην άγρια δολοφονία του νεαρού.

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα ο 23χρονος Αλβανός, απενεργοποίησε τη σελίδα του στο Facebook, έφυγε στην Αλβανία, ενώ την επομένη του εγκλήματος έφυγε ο 33χρονος και τρεις ημέρες μετά πέρασε τα σύνορα και ο 24χρονος. Όλοι τους εγκατέλειψαν τη χώρα οδικώς.

Σημειώνεται ακόμη, ότι οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share