Ενίσχυση συνεργασίας των ενόπλων δυνάμεων με την Ελλάδα επιθυμεί η Αίγυπτος - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ενίσχυση συνεργασίας των ενόπλων δυνάμεων με την Ελλάδα επιθυμεί η Αίγυπτος



Τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον Αιγύπτιο ομόλογό του στρατηγό Σέντκι Σόμπχι, κατά τη συνάντηση που είχαν χθες στο Κάιρο, γράφει η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Αλ Αχράμ» στην αγγλόφωνη διαδικτυακή της έκδοση.


Η εφημερίδα επικαλείται ανακοίνωση των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου επισημαίνεται ότι ο Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σημερινό επίπεδο συνεργασίας και διαβούλευσης μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας, τονίζοντας την επιθυμία του να ενισχυθεί έτι περαιτέρω η συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η Αίγυπτος και η Ελλάδα μοιράζονται την ίδια άποψη αναφορικά σε μία σειρά από θέματα για τη διεθνή ειρήνη και τις προσπάθειες για ασφάλεια.

Στη συνάντηση των δύο υπουργών συμμετείχαν αξιωματούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, καθώς και ο Έλληνας πρέσβης στο Κάιρο Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης και ο ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο Πλοίαρχος ΠΝ Βασίλειος Τσούκας, καταλήγει το ρεπορτάζ της αιγυπτιακής εφημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share