Εμινέ Ερντογάν: Σάλος για την καρφίτσα των 15.000 δολαρίων της... ταπεινής «Βαλιντέ» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Εμινέ Ερντογάν: Σάλος για την καρφίτσα των 15.000 δολαρίων της... ταπεινής «Βαλιντέ»


  • Αγαπημένη της τσάντα η Hermes Birkin των 50.000 δολαρίων, ίση με το ετήσιο εισόδημα 11 συμπατριωτών της
  • Έχει πάθος με τα ψώνια και το λευκό τσάι σε φλιτζάνια με φύλλο χρυσού


Δίνει την εικόνα μίας ταπεινής μουσουλμάνας ενδεδυμένης ευπρεπώς, σύμφωνα με τις επιταγές Ισλάμ. Ωστόσο, τα ακριβά γούστα της Εμινέ Ερντογάν δεν μπορούν να κρύψουν τα αξεσουάρ πολλών χιλιάδων δολαρίων με τα οποία συνοδεύει τις εμφανίσεις της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει στόχος επικρίσεων για τις χλιδάτες επιλογές της, καθώς -σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης- μία τσάντα της στοιχίζει όσο ο μέσος ετήσιος μισθός 11 συμπατριωτών της.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η τσάντα που συνηθίζει να κρατά και πρόκειται για μία limited edition δερμάτινη Birkin του διάσημου οίκου Hermes, η οποία κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 50.000 δολάρια. Με την εν λόγω τσάντα είχε εμφανιστεί στο ταξίδι του Τούρκου Προέδρου στις ΗΠΑ.


«Ο προεδρικός μισθός είναι 39.000 τουρκικές λίρες, η Πρώτη Κυρία δεν εργάζεται. Μόνοη τσάντα της κοστίζει 50.000 δολάρια, δηλαδή 215.000 τουρκικές λίρες. Ισούτι με έξι μήνες μισθού του Ερντογάν. Και μου λέτε ότι αυτός ο άνθρωπος ξοδεύει έξι μισθούς για να αγοράσει μία τσάντα στην πρώτη κυρία; Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού», γράφει ένας χρήστης στο Twitter.


Αυτή τη φορά η Εμινέ σχολιάστηκε έντονα για την πανάκριβη καρφίτσα της στο ταξίδι του προεδρικού ζεύγους στην Βρετανία. Τούρκος σχεδιαστής μόδας και σφοδρός επικριτής του Ερντογάν Μπαρμπαρός Σανσάλ επικεντρώθηκε στην καρφίτσα σε σχήμα λιβελούλας που στόλιζε το πέτο της, και η οποία στοιχίζει 15.000 δολάρια.


Τα δαχτυλίδια της και οι μαντίλες της που είναι πάντα μεγάλων γνωστών οίκων είναι αυτά που τραβούν πάντα την προσοχή των φωτογράφων. Μάλιστα, έχει αναφερθεί ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα άσπρο τσάι που έχει 1800 ευρώ το κιλό μέσα σε ποτήρια από φύλλα χρυσού.

Και όλα αυτά, ενώ το 1/4 του τουρκικού λαού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share