Η ..."κάθοδος των Μυρίων" -Περισσότερα από 200 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ φτάνουν στην Αθήνα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η ..."κάθοδος των Μυρίων" -Περισσότερα από 200 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ φτάνουν στην Αθήνα

Η επιχείρηση «τελικός Κυπέλλου» στο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το πρωί, όπου χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας είναι σε πλήρη εφαρμογή με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός, στη σκιά και των επεισοδίων της Παρασκευής με ελαφρά τραυματίες τρεις αστυνομικούς και έναν πολίτη.

«Συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας για τη διέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα πρατήρια και ξενοδοχεία που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παραμένουν κλειστά έτσι ώστε να αποτρέπεται η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κατά μήκος της εθνικής οδού έτοιμες για να επέμβουν χωρίς να χρειαστεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα κατά μήκος της εθνικής οδού στο νόμο της Φθιώτιδας απ’ την διέλευση των δεκάδων λεωφορείων με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Σε λίγη ώρα αναμένεται ο μεγάλος όγκος της πομπής των πούλμαν του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών, όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Τα πούλμαν και οι οπαδοί τους ελέγχονται και αναχωρούν ανά δέκα με συνοδεία με προορισμό την Αθήνα και το ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου του ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ. Τα πρώτα πούλμαν έφτασαν στις Αφίδνες μετά τις 11 το πρωί.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αφού στα επίσημα θα βρίσκονται παράγοντες της UEFA αλλά και της UEFA για να έχουν από κοντά εικόνα για όσα συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αρχικά, κανένας οπαδός δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο, ενώ θα γίνονται συνεχώς έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας από την αστυνομία, ακόμα κι εντός του γηπέδου, ενώ οι οπαδοί θα υποχρεούνται να έχουν μαζί τους εισιτήριο και ταυτότητα.

Θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ΟΑΚΑ ενεργές κάμερες σε όλους τους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share