Στο σφυρί ακόμη και ένα πληκτρολόγιο αξίας 2 ευρώ από το Δήμο Ξάνθης...λόγω ενοικίων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Στο σφυρί ακόμη και ένα πληκτρολόγιο αξίας 2 ευρώ από το Δήμο Ξάνθης...λόγω ενοικίων



 Πλειστηριασμός 89 αντικειμένων προκειμένου να εισπραχθούν μη καταβληθέντα ενοίκια ύψους 66.426,21 ευρώ


Όταν δεν υπάρχουν ασημικά στο σφυρί βγαίνουν και τα πιο ευτελή αντικείμενα που έχουν απομείνει στον οφειλέτη.
Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 89 πλειστηριασμοί αντικειμένων μικρής αξίας που αποτιμήθηκαν έως τα 2 ευρώ αλλά υπάρχουν και αυτά που η αξία τους ανέρχεται σε 100 ευρώ.
Στο σφυρί ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή συνολικής αξίας 2 ευρώ, με το κόστος συμμετοχής του ενδιαφερόμενου να διαμορφώνεται στα 0,60 λεπτά του ευρώ.
Πίσω από τον πλειστηριασμό των 89 αντικειμένων είναι ο Δήμος Ξάνθης, ο οποίος διεκδικεί οφειλές ύψους 66.426,21 ευρώ από ενοίκια που δεν καταβλήθηκαν από το Σωματείο με την επωνυμία «Θρακική θεατρική Σκηνή Ξάνθης»
Ο πολλαπλός πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από συμβολαιογράφο της Ξάνθης.
Ο μακροσκελής κατάλογος περιλαμβάνει αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι συντελεστές της θεατρικής σκηνής όπως και έξι σακούλες σκουπιδιών που περιέχουν κασέτες.
Ανάμεσα στη λίστα είναι ένα κασετόφωνο μονό, μάρκας AIWA, τύπου R460, χρώματος μαύρου με τιμή τα 15 ευρώ και ως τιμή πρώτης προσφοράς είναι τα 10 ευρώ.
Ένα πικάπ, χρώματος μαύρου, μάρκας Quartz driver με τιμή εκτίμησης τα 15 ευρώ.
Μία κονσόλα ήχου, μάρκας BETTER, PROFESSIONAL AUDIO MIXER WITH GRAPHIC EQUALIZER, τύπου PAM-12, χρώματος μαύρου και τιμή εκτίμησης τα 150 ευρώ.
Ένα τροφοδοτικό συνεχούς ρεύματος, 12 wolt, χρώματος μαύρου με τιμή εκτίμησης τα 7,5 ευρώ και τιμή πρώτης προσφοράς είναι τα 5 ευρώ.
Ένα fax, μάρκας PANAFAX, μοντέλου UF-150, χρώματος γκρί, τιμή εκτίμησης 7,5 ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς τα 5 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι νομικοί κύκλοι θεωρούν ότι και τα φυσικά πρόσωπα με οφειλές προς τους Δήμους να απολέσουν βασικά και προσωπικά αντικείμενα αναγκαία για την επιβίωση τους.
Οι ίδιοι κάνουν λόγο για νόμιμο δικαίωμα του Δήμου να εισπράξει έστω θεωρητικά τις οφειλές που προήλθαν από μισθώματα αλλά στην πράξη είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί συγκεντρώσει το οφειλόμενο ποσό.


του κ.Ν.Θεοδωρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share