Πρωτοφανής επίθεση και βιαιοπραγίες εναντίον του Γ.Μπουτάρη στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων! (Pics + Videos) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Πρωτοφανής επίθεση και βιαιοπραγίες εναντίον του Γ.Μπουτάρη στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων! (Pics + Videos)

Ο Γ. Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας σήμερα επέτειο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.







Εκεί αρχικά έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.






Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς του είπαν να απομακρυνθεί.



Στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε και -με απούσα την αστυνομία- αρκετοί θερμοκέφαλοι δεν δίστασαν να επιτεθούν στον 75χρονο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με σπρωξιές και κλωτσιές ρίχνοντάς τον στο έδαφος ενώ προκάλεσαν φθορές και στο όχημά του..
Οι συνοδοί του δημάρχου τον απομάκρυναν από τον χώρο, ενώ μετά την επίθεση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.












*Αν πάντως υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι με εικόνες σαν κι αυτές τιμάται η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, 
προφανώς είναι παντελώς -και επιεικώς- ηλίθιοι και ανιστόρητοι.

Ακόμα και αν δεν υπάρξει άμεσα παρέμβαση εισαγγελέα η -απούσα απ΄το περιστατικό- ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να πράξει τα δέοντα εντοπίζοντας όσους πρωταγωνίστησαν στην άνανδρη επίθεση δεκάδων ανεγκέφαλων εναντίον ενός ηλικιωμένου πολίτη (ασχέτως αν πρόκειται για το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης) καθώς υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό.


Greece Salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share