Σύμβουλος Ερντογάν: Δεν θα ξεχάσουμε όσους ήταν εναντίον μας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Σύμβουλος Ερντογάν: Δεν θα ξεχάσουμε όσους ήταν εναντίον μας

Η ηγεσία της Τουρκίας και ο τουρκικός λαός αποτρέπουν μια προσπάθεια «οικονομικού πραξικοπήματος» εναντίον της χώρας, δήλωσε την Πέμπτη ο Διευθυντής Επικοινωνίας τoυ Tαγίπ Ερντογάν Φαχτρετίν Αλτούν.


«Αποτρέπουμε αυτήν την προσπάθεια οικονομικού πραξικοπήματος με την ηγεσία του προέδρου μας και την προνοητικότητα του τουρκικού έθνους» δήλωσε ο Αλτούν στο λογαριασμό του στο Twitter. «Σε αυτό το πλαίσιο, αυτό το ισχυρό έθνος δεν θα ξεχάσει εκείνους που ήταν μαζί του και όσους ήταν εναντίον του» τόνισε, αναφερόμενος στη διαμάχη μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ.

Την 1η Αυγούστου Άγκυρα και Ουάσινγκτον ήρθαν σε ρήξη, όταν οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε δύο υπουργούς του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου, αφότου η Τουρκία αρνήθηκε να απελευθερώσει έναν Αμερικανό πάστορα που αντιμετωπίζει κατηγορίες για τρομοκρατία και κατασκοπεία στην Τουρκία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε τις πιέσεις στην Τουρκία, διπλασιάζοντας τους δασμούς στις εισαγωγές Τουρκικού αλουμινίου και χάλυβα. Απαντώντας, η Τουρκία αύξησε τους δασμούς σε πολλά προϊόντα που κατασκευάζονται στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένου των αλκοολούχων ποτών, των προϊόντων καπνού και αυτοκινήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share