"Mαύρο" στο Mega την Κυριακή ...και πολλοί έχουν λόγους να χαίρονται - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

"Mαύρο" στο Mega την Κυριακή ...και πολλοί έχουν λόγους να χαίρονται







Σύμφωνα με τελευταίες έγκυρες πληροφορίες,την ερχόμενη Κυριακή 21/10 θα διακοπεί πιθανότατα το σήμα του MEGA λίγο πριν το κανάλι κλείσει τα 29 χρόνια λειτουργίας του.





Τον δημοφιλέστερο επί δεκαετίες σταθμό, θα «αποσυνδέσει» η DIGEΑ μετά από εντολή του ΕΣΡ στο οποίο αναμένεται αύριο να φτάσει η σχετική απόφαση και τα υπόλοιπα νομιμοποιητικά έγγραφα του θανάτου, βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, από το ΣτΕ.
Οπότε ,επί της ουσίας, o στόχος που είχαν θέσει μέτοχοι αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες επετεύχθη καθώς υπάρχει πια το κατάλληλο νομιμοποιητικό πλέγμα, ώστε να μπορούν όλοι να εμφανίζονται με ...ακλόνητα άλλοθι.

Πολλοί φίλοι του κυβερνώντος κόμματος πάντως δεν κρύβουν ήδη τη χαρά τους για το θάνατο του λεγόμενου από μερίδας τους «βοθροκάναλου».
Δικαίως ή αδίκως η αλήθεια είναι πως είχε στοχοποιηθεί από την πρώτη στιγμή που πήραν την εξουσία, απλώς αποδείχθηκε πιο δύσκολο απ΄ότι περίμεναν να σβήσει από τους δέκτες.Τόσο για λόγους αντοχής των εργαζομένων και αποδοχής του προγράμματος όσο και για λόγους κενών στην προυπάρχουσα νομοθεσία που άφηνε αρκετά παραθυράκια "διαφυγής"..

Τυπικά λοιπόν το MEGA κλείνει λόγω των μετόχων του... αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που χαίρονται και μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι:
  • Η κυβέρνηση ικανοποιημένη καθώς αρκετοί ψηφοφόροι της θα ενθουσιαστούν με την εξέλιξη
  • Η αξιωματική αντιπολίτευση ικανοποιημένη καθώς το μαύρο στο Mega επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ευελπιστούν πως θα λειτουργήσει ως το αντίβαρο του μαύρου στην ΕΡΤ  επί κυβερνήσεως ΝΔ
  • Οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί ικανοποιημένοι καθώς ακόμη και μισοπεθαμένο το Mega είχε τηλεθεάσεις αδιανόητα υψηλές
  • ...και μόνοι χαμένοι οι εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που χάνουν τις πλέον ποιοτικές τηλεοπτικές σειρές εγχώριας παραγωγής που έχουν ποτέ γυριστεί και προβληθεί από ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο.
  • Να μη ξεχνάμε και τους εκατοντάδες εργαζομένους που μένουν στο δρόμο απλήρωτοι επί πολλούς μήνες με ευθύνη τραπεζών και μετόχων ενώ η πολιτεία σφυρίζει αδιάφορη,αν και στα ταμεία της εταιρείας υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share