Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου φερόμενου ως δολοφόνου της φοιτήτριας στη Ρόδο - Video ...μέσα απ'το κελί - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου φερόμενου ως δολοφόνου της φοιτήτριας στη Ρόδο - Video ...μέσα απ'το κελί


Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται έπεσε ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.


Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και τους συγκρατούμενούς του. Όλα ξεκίνησαν με λεκτική ένταση και κατέληξαν σε ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να καταλήξει αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Eυαγγελισμός».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειραν τον κατηγορούμενο συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα όπου έχει μεταφερθεί μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους την περασμένη Παρασκευή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.



Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο 19χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από άλλους κρατούμενους με καταγωγή από την Αλβανία οι οποίοι τον θεωρούν ανεπιθύμητο.

Οι δράστες της επίθεσης κατά του 19χρονου φέρονται μάλιστα να προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στις φυλακές Αυλώνα ο νεαρός θα έχει την ίδια μεταχείριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share