«Χαφιέδες» με κόκκινα περιβραχιόνια καταγγέλλουν οι Παμμακεδόνες - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

«Χαφιέδες» με κόκκινα περιβραχιόνια καταγγέλλουν οι Παμμακεδόνες

«Καθεστώς τρομοκρατίας» εναντίον των «γνήσιων Μακεδόνων» καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με αφορμή τα μέτρα ασφαλείας που τέθηκαν σε ισχύ χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του πρωθυπουργού.



Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία υποστηρίζει πως όσοι ήθελαν να παραστούν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Παλέ ντε Σπορ έπρεπε να περάσουν από «έλεγχο εθνικών φρονημάτων» στην είσοδο.

Προσθέτει μάλιστα ότι επί τόπου βρίσκονταν «μαυροφορεμένοι εντεταλμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» που φορούσαν «κόκκινο περιβραχιόνιο» και σαν «χαφιέδες φασιστικού καθεστώτος» αναγνώριζαν όσους ήταν σε «λίστα ανεπιθύμητων».

Η Αστυνομία προσήγαγε προληπτικά αρκετά άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν στο Παλέ, ανάμεσά τους τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Τάτσιο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στις κινητοποιήσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών με την ΠΓΔΜ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως μαζί με τον κ. Τάτσιο προσήχθησαν ακόμα «30 γνήσιοι Μακεδόνες».

Οι παμμακεδόνες αφήνουν προσωπικά αιχμές κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας πως θα θυμούνται τις «φασιστικές πρακτικές τρομοκρατίας που επέδειξε» και σημειώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share