Κωλοτουμπών ...συνέχεια απ΄τον Π.Καμμένο - Τώρα λέει ότι δεν τελεί υπό παραίτηση! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Κωλοτουμπών ...συνέχεια απ΄τον Π.Καμμένο - Τώρα λέει ότι δεν τελεί υπό παραίτηση!

"Ξεπαραιτείται" σήμερα από την... πρόθεση παραίτησης που φέρεται να δημοσιοποίησε χθες σε εκδήλωση του Πενταγώνου ο Πάνος Καμμένος!
 Όπως δήλωσε στην Επιτροπή Εξοπλισμών, Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, "δεν είμαι απερχόμενος και δεν τελώ υπό παραίτηση"!



Η δήλωση Καμμένου έγινε μετά την δήλωση της ΝΔ πως αποχωρεί από την συνεδρίαση της Επιτροπής, από την στιγμή που χθες ο υπουργός δήλωσε στο Πεντάγωνο πως αποχωρεί από υπουργός.

"Είναι αντισυνταγματικό να συνεδριάσουμε σήμερα εδώ, θα δούμε τα θέματα με τον διάδοχο του κ. Καμμένου" δήλωσε ο Γιάννης Τασούλας, της ΝΔ προκαλώντας την ηλεκτρισμένη αντίδραση του υπουργού ο οποίος ξαφνικά πετάχτηκε από την καρέκλα του και δήλωσε οργισμένος: "Δεν είμαι απερχόμενος, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν έχει ειπωθεί πουθενά αυτό το πράγμα".

Η καθυστερημένη διάψευση του κ. Π. Καμμένου ότι ουσιαστικά αποχωρεί από την θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας - οι πληροφορίες ότι το είπε σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μεταδόθηκαν χθες χωρίς αντίδραση από πλευράς του Προέδρου των ΑΝΕΛ - προκάλεσε επίσης αντιδράσεις στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής. Υπενθυμίζεται πως αφορμή της συνεδρίασης ήταν ο σάλος που ξέσπασε στην Ολομέλεια για την τροπολογία των αντισταθμιστικών των F16 ύψους 230 εκατ. ευρώ.

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης χαρακτήρισε "υποκριτική" την στάση της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσει από την συνεδρίαση. Όπως είπε, "η ΝΔ αποχωρεί για να μην βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τις δικές της αντιφάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share