Διευκολύνσεις προς καναλάρχες απ΄την κυβέρνηση : Μετατίθεται η καταβολή της β' δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Διευκολύνσεις προς καναλάρχες απ΄την κυβέρνηση : Μετατίθεται η καταβολή της β' δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες..




Τροπολογία με την οποία μετατίθεται για τις 15 Μαΐου αντί του Ιανουαρίου η προθεσμία για την καταβολή της ετήσιας δόσης για τις άδειες των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσε η κυβέρνηση.


Αιτιολογώντας την τροπολογία, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος τόνισε πως το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την καταβολή της πρώτης δόσης στα μέσα Σεπτέμβρη του 2018 είναι σύντομο ως εκ τούτου η κυβέρνηση μεταθέτει τη σχετική ημερομηνία ώστε να δοθεί το απαραίτητο χρονικό περιθώριο.

Παράλληλα, ο Λ. Κρέτσος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται τα κανάλια να είναι βιώσιμα και να κάνουν προσλήψεις, καθώς κι επενδύσεις στο περιεχόμενό τους.