Νέοι έφοδοι ΕΛΑΣ για διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στο ΑΠΘ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Νέοι έφοδοι ΕΛΑΣ για διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στο ΑΠΘ




Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Σε νέες συλλήψεις ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, κατά το τελευταίο 24ωρο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν επτά άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή του ΑΠΘ, 19χρονου αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βραδινές ώρες χθες στην περιοχή της Μενεμένης διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Τέλος, άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Τριανδρίας τρία άτομα καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 209 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share