Θύμα διάσημων Ρώσων φαρσέρ ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν! - Video με τη 15λεπτη συνομιλία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Θύμα διάσημων Ρώσων φαρσέρ ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν! - Video με τη 15λεπτη συνομιλία

Ο "Βόβαν" και ο "Λέξους", που συνηθίζουν αυτού του είδους τα αστεία, ανάρτησαν σήμερα στο διαδίκτυο την 15λεπτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν με κάποιον που, όπως λένε, ήταν ο Γάλλος πρόεδρος.


Δύο γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ, ειδικοί στις τηλεφωνικές "πλάκες", υποστηρίζουν ότι παγίδευσαν τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι μιλούσε με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο "Βόβαν" και ο "Λέξους", που συνηθίζουν αυτού του είδους τα αστεία, ανάρτησαν σήμερα στο διαδίκτυο την 15λεπτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν με κάποιον που, όπως λένε, ήταν ο Γάλλος πρόεδρος.

"Το 73% (των ψήφων) των Ουκρανών, είναι απλώς απίστευτο (...) Αισθάνομαι σαν τον Πούτιν που πέτυχε το ίδιο σκορ", αστειεύεται ο υποτιθέμενος Ζελένσκι, σε μια συνομιλία που γίνεται στα ρωσικά και τα γαλλικά, με τη βοήθεια διερμηνέων.

"Έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το στάδιο το σύστημα στη χώρα σου δεν είναι τόσο καλά οργανωμένο, επομένως αυτό είναι φυσικό. Δεν είχες βάλει ακόμη όλους τους αντιφρονούντες στη φυλακή", απαντά ο υποτιθέμενος Μακρόν.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. "Ο πρόεδρος μίλησε πράγματι με τον Ζελένσκι το βράδυ της Κυριακής και μετά την επικοινωνία αυτή εκδώσαμε μια ανακοίνωση, όπως έκανε και το επιτελείο του Ζελένσκι", ανέφερε μόνο η γαλλιή προεδρία.

Οι δύο φαρσέρ από την πλευρά τους επιμένουν ότι μίλησαν με τον Εμανουέλ Μακρόν και, όπως είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, ελπίζουν "να μην ενοχλήθηκε πολύ" ο Γάλλος πρόεδρος.

Την παραμονή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία, οι δύο Ρώσοι επικοινώνησαν με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου, τον Ραμούς Χαραντινάι. Ο τελευταίος στη συνέχεια, με μήνυμά του στο Twitter, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Ζελένσκι και στον υποψήφιο πρωθυπουργό του, τον "Βόβαν Λεξούσοφ", αλλά μέτα διέγραψε την ανάρτηση.

Ο Βλαντίμιρ Κουζνετσόφ ή Βόβαν και ο Αλεξέι Στολιάροφ ή Λέξους έχουν παγιδεύσει στο παρελθόν τον Έλτον Τζον, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο. Οι στόχοι τους είναι κυρίως οι αντίπαλοι του Κρεμλίνου, Ρώσοι ή ξένοι. Το 2016 ο "Βόβαν" εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι θέλει "να δείξει το πραγματικό πρόσωπο ορισμένων εταίρων της Ρωσίας, την υποκρισία τους". "Κάνουμε μόνο ό,τι είναι προς το συμφέρον της χώρας μας", είπε από την πλευρά του ο "Λέξους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share