Γυναίκα από το Καμερούν γέννησε σε... βεράντα σπιτιού στη Κω - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Γυναίκα από το Καμερούν γέννησε σε... βεράντα σπιτιού στη Κω

Μια γυναίκα από το Καμερούν, που είχε μεταφερθεί στο hot spot στη Κω, γέννησε στη βεράντα μιας γυναίκας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε από τη Σάμο στη Κω, θα ταξίδευε στην Αθήνα μαζί με μια φίλη της, αεροπορικώς. Δεν μπορούσε να ταξιδέψει ωστόσο λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της και σταμάτησε σε κοντινό σούπερ μάρκετ προκειμένου να φορτίσει το κινητό της. Περιμένοντας έξω στην αυλή, την πήρε ο ύπνος και μια κάτοικος της περιοχής την λυπήθηκε και την κάλεσε στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και να της προσφέρει ένα ποτήρι νερό.

Μετά από λίγο όμως, σύμφωνα με το aegeanews.gr, η γυναίκα από το Καμερούν, άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους, καθώς το μωρό ερχόταν. Η γυναίκα που την πήρε σπίτι της, μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει, έμεινε άφωνη.

Κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά και μια συνταξιούχο μαία της περιοχής, προκειμένου να την βοηθήσει.

Το ΕΚΑΒ ανέφερε πως δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου και θα έπρεπε να την μεταφέρει κάποιος στο νοσοκομείο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ζήτησε να πάει ιδιωτικό ασθενοφόρο και θα πλήρωνε η ίδια τα χρήματα. Τελικά η μαία αποφάσισε να την ξεγεννήσει στην βεράντα της κατοίκου της περιοχής. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο με αποστειρωμένο ψαλίδι και γάζες που έφερε μαζί του το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που έφτασε αργοπορημένα στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share