Ηλεία: Στο φως φυτεία χασίς αξίας άνω των 750.000 ευρώ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ηλεία: Στο φως φυτεία χασίς αξίας άνω των 750.000 ευρώ..

Πάνω από 750.000 ευρώ θα έβγαζαν από τη συγκομιδή και διακίνηση χασίς οι καλλιεργητές της φυτείας που εντοπίστηκε στην Ηλεία.

Ωστόσο, 34χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί, 33 και 37 ετών, συνελήφθησαν το πρωί, σε ορεινή δασική περιοχή, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,

Αξιοποιώντας στοιχεία, βρήκαν την οργανωμένη φυτεία, που αποτελούνταν από 300 δενδρύλλια χασίς, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα τέσσερα μέτρα, ενώ συνέλαβαν επ' αυτοφώρω μέσα στη φυτεία τους καλλιεργητές της.

Επιπλέον, σε έρευνες στον χώρο της φυτείας και περιμετρικά της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 τμήματα φυτών στο στάδιο της αποξήρανσης, δύο ζυγαριές, δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500 λίτρων και λάστιχα ποτίσματος μεγάλου μήκους.

Σε έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στους δράστες και στα σπίτια τους, βρήκαν και κατάσχεσαν 5.500 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργειας ναρκωτικών, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share