Άγρια κόντρα Βαρουφάκη - Μπακογιάννη στη Βουλή: "Την αγένεια σας θα πρέπει να την συνηθίσω.." (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Άγρια κόντρα Βαρουφάκη - Μπακογιάννη στη Βουλή: "Την αγένεια σας θα πρέπει να την συνηθίσω.." (video)

Σκληρή κόντρα έγινε νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Ντόρας Μπακογιάννη στην Ολομέλεια για την Συνταγματική Αναθεώρηση.


Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο βήμα, ο κ. Βαρουφάκης ξαφνικά σταμάτησε, καθώς, όπως είπε, η κυρία Μπακογιάννη μιλούσε συνεχώς. «Μήπως σας ενοχλώ, κυρία Μπακογιάννη; Μιλάτε συνεχώς, αλλά είναι δικαίωμά σας» είπε εμφανώς ενοχλημένος προς τη βουλευτή της ΝΔ.

Βαρουφάκης: Μήπως σας ενοχλώ κυρία Μπακογιάννη;

Μπακογιάννη: Μια ερώτηση έκανα

Βαρουφάκης: Ε, δεν κάνατε μια ερώτηση, ολόκληρη συζήτηση κάνατε

Μπακογιάννη: Ε, θα το συνηθίσετε (σ.σ. να μιλάτε με θόρυβο από κάτω)

Βαρουφάκης: Την αγένειά σας θα πρέπει να την συνηθίσω και εκ του σύνεγγυς

Μπακογιάννη: Έχω υπάρξει φυλακισμένη, υποδουλωμένη όχι

Ανεβαίνοντας στο βήμα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε την κόντρα που είχε ανοίξει με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, αναφερόμενη όμως στην ουσία της τοποθέτησής του.

«Σ’ αυτή τη Βουλή έχουν ακουστεί πολλά. Θα έπρεπε να πάψει να μας εκπλήσσει ο πολιτικός λόγος ορισμένων συναδέλφων. Νιώθω την ανάγκη να κάνω την δήλωση αυτή, στα 30 χρόνια που είμαι στη βουλή ουδέποτε ένιωσα βουλευτής υποδουλωμένου έθνους. Έχω υπάρξει φυλακισμένη επί Χούντας, αλλά υπόδουλη ποτέ. Όσα ακούστηκαν είναι απαράδεκτα και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να τα καταγγείλουν. Δεν δίνουμε σημασία γιατί ακούγονται από ανθρώπους με συγκεκριμένη πορεία, αλλά όταν ακούγονται από αυτό το βήμα χρειάζονται απάντηση».

Η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη, ήρθε ως απάντηση στη φράση του Γιάνη Βαρουφάκη που στην ομιλία του, ανέφερε: «Κανένα σύνταγμα δεν μπορεί να αποδόσει στους πολίτες δικαιώματα όταν το κράτος είναι υπόδουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share