Ελληνίδα απελάθηκε από την Τουρκία ως τρομοκράτισσα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ελληνίδα απελάθηκε από την Τουρκία ως τρομοκράτισσα

Μια Ελληνίδα υπήκοος απελάθηκε σήμερα από την Τουρκία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η απέλαση έγινε σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές και σύμφωνα με την ανακοίνωση η 50χρονη γυναίκα είχε σχέσεις με τον ISIS.

H ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας αναφέρει ότι «συνεχίζεται η επιστροφή των ξένων τρομοκρατών μαχητών στις χώρες καταγωγής τους. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα ένας ελληνικής καταγωγής τρομοκράτης απελάθηκε στη χώρα του».

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο ΣΚΑΪ η γυναίκα δε διώκεται για κάποιο άλλο αδίκημα. Φέρεται να έχει ελληνικό και αυστραλιανό διαβατήριο τα οποία έχουν λήξει και η οποία συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές όταν πέρασε παράνομα στην Τουρκία από την Συρία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα ζήτησε μόνη της να έρθει στην Ελλάδα επειδή έχει συγγενείς. Από τις ελληνικές αρχές η υπόθεση ερευνάται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 50χρονη διώκεται σε κάποια άλλη χώρα καθώς στην Ελλάδα δεν απασχολεί τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share