Βίντεο-ντοκουμέντο: Απίστευτο... σπριντ άνδρα των ΜΑΤ και ξυλοδαρμός διαδηλωτή - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο: Απίστευτο... σπριντ άνδρα των ΜΑΤ και ξυλοδαρμός διαδηλωτή

Διένυσε απόσταση περίπου 100 μέτρων και κυνήγησε στα τυφλά νεαρό μέσα σε πλήθος κόσμου

Νέο βίντεο από τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια ήρθε χθες Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας από το λογαριασμό Perseus999 στο Youtube.

Άνδρας των ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτυση, εμφανίζεται να κάνει… σπριντ περίπου 100 μέτρων, να περνάει από την πλατεία Εξαρχείων και να κυνηγά νεαρό μέσα σε πλήθος κόσμου. Αφού τον ρίχνει κάτω και ενώ τον έχει ήδη ακινητοποιήσει, αρχίζει να τον χτυπάει κατ’ εξακολούθηση με γκλομπ. Στη συνέχεια, έρχεται και δεύτερος άντρας των ΜΑΤ, ο οποίος χτυπάει και αυτός με γκλομπ τον νεαρό και τον κλωτσάει.

Ο νεαρός τελικά συνελήφθη, ενώ το βίντεο πιθανότατα θα προστεθεί στο υλικό που θα εξετάσουν οι αρχές, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών αστυνομικής βίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Δεκέμβρη συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα από την αρμόδια ανακρίτρια. Σε βάρος τους ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα κακουργήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών, της έκρηξης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής και ότι δεν είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικές ύλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share