Πυροσβεστική: Ζητούνται ...ιδιώτες χειριστές για τα ελικόπτερα AS-332 και BK - 117 - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Πυροσβεστική: Ζητούνται ...ιδιώτες χειριστές για τα ελικόπτερα AS-332 και BK - 117

Την προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 12 ιδιωτών χειριστών στα ελικόπτερα τύπου AS-332 και BK - 117 ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Θα πρόκειται για σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τον χειρισμό των ελικοπτέρων της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.).

Η διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται τουλάχιστον σε 12 μήνες και μπορεί να παραταθεί τέσσερις κατ' ανώτατο όριο φορές, χωρίς όμως να υπερβεί τους 60 μήνες σε συνολικό χρόνο διάρκειας της απασχόλησης.

Η παράταση χορηγείται έπειτα από αιτιολογημένη απόφαση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, κατόπιν οικείας εισήγησης του διοικητή της Υ.Ε.Μ.Π.Σ., σε περίπτωση υφιστάμενων υπηρεσιακών αναγκών που επιβάλλουν την παράταση και εφόσον το υπάρχον μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό δεν επαρκεί ή δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας της Υ.Ε.Μ.Π.Σ., τυπικά προσόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share