Fοrbes: Αυτός είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Fοrbes: Αυτός είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου


18χρονος Γερμανός με προσωπική περιουσία 3,3 δισ. δολαρίων!



Εάν ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ακούσει ποτέ το όνομα Kevin David Lehmann, δεν είναι τυχαίο. Η οικογένεια Lehmann αποφεύγει τη δημοσιότητα με κάθε τρόπο. Αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο πλέον, καθώς το περιοδικό Forbes μόλις έδωσε στον 18χρονο Kevin David τον τίτλο του νεότερου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο.

Ο Γερμανός έφηβος διαθέτει προσωπική περιουσία 3,3 δισ. δολαρίων, καθώς κληρονόμησε μερίδιο της αλυσίδας φαρμακείων dm-drogerie markt από τον πατέρα του, Guenther Lehmann.

Η dm-drogerie markt, με ιστορία που ξεκινά το 1973, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στη Γερμανία. Με περισσότερα από 3.700 καταστήματα σε όλη τη χώρα, πραγματοποιεί τζίρο άνω των 12 δισ. ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με το Forbes, τόσο ο 18χρονος Lehmann όσο και ο πατέρας του δεν έχουν ενεργή εμπλοκή στην εταιρεία. Για την ακρίβεια, ο Guenther διοικούσε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ της οικογένειας  Pfannkuch, όταν το 1974 αποφάσισε να επενδύσει στην dm. Το 2017, μεταβίβασε το 50% της αλυσίδας φαρμακείων στον Kevin David.  


Κατά τα άλλα, ελάχιστα είναι γνωστά για την οικογένεια. Σε αντίθεση με την προηγούμενη κάτοχο του τίτλου της νεότερης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο, την 21χρονη τότε σταρ των ριάλιτι Kylie Jenner, ο 18χρονος Lehmann δεν εμφανίζεται δημοσίως, δεν φωτογραφίζεται από παπαράτσι και δεν φαίνεται να έχει παρουσία στα social media.

Πάντως, η Kylie Jenner δεν ήταν φέτος καν ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους της λίστας Forbes.  Ο δεύτερος νεότερος δισεκατομμυριούχος είναι ο 24χρονος Κινέζος Wang Zelong, με περιουσία 1,5 δισ. δολαρίων. Ακολουθούν στις  θέσεις 3 και 4 οι αδερφές Alexandra και Katharina Andresen από τη Νορβηγία, 24 και 25 ετών αντίστοιχα, που διαθέτουν περιουσία 1,4 δισ. δολαρίων η καθεμία,  ως κληρονόμοι της επενδυτικής εταιρείας Ferd.
moneyreview

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share