Σε γραμμή Ερντογάν και ο Κιλιτσντάρογλου: Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά τους - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Σε γραμμή Ερντογάν και ο Κιλιτσντάρογλου: Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά τους

Σε πλειοδοσία επιθετικής ρητορικής προς την Ελλάδα προχωρούν οι Τούρκοι πολιτικοί καθώς πλησιάζουν οι εκλογές της χώρας, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να παίρνει σήμερα τη σκυτάλη.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις που έκανε επισκεπτόμενος συγγενείς θανόντος στο επεισόδιο του πλοίου "Μαβί Μαρμαρά" το 2010, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δεν παρέλειψε να στείλει απειλητικά μηνύματα και προς την Ελλάδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, "θα τους δείξουμε τι θα γίνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά όταν έρθουμε στην εξουσία", αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά για τα οποία η Άγκυρα θέτει επανειλημμένα ζήτημα αποστρατικοποίησης.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η Hurriyet, στις δηλώσεις του ο κ. Κιλιτσντάρογλου ανέφερε:

"Η κυβέρνηση θα αλλάξει, θα έρθουμε εξουσία. Οι ελληνικές κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι είμαστε εθνικιστές. Ξέρουν πολύ καλά από ποια παράδοση προερχόμαστε και πώς προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας. Ξέρουν επίσης τον αείμνηστο Ετζεβίτ και τον αείμνηστο Ερμπακάν. Ξέρουν πολύ καλά. Αφήστε τους να μιλάνε τώρα, θα τους δείξουμε τι θα γίνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά όταν έρθουμε στην εξουσία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share