Καταθέτει 10,4 εκ.ευρώ και ...ξεχρεώνει οριστικά ο ΠΑΟΚ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Καταθέτει 10,4 εκ.ευρώ και ...ξεχρεώνει οριστικά ο ΠΑΟΚ!


  • "Ευχαριστώ" του Σαββίδη στην κυβέρνηση: Ισχυρός, αυτάρκης και αυτόνομος ΠΑΟΚ.


Υστερα από τη θετική εξέλιξη σχετικά με τη ρύθμιση των χρεών του “Δικέφαλου του Βορρά” και την... λύτρωσή του, ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της... επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ευχαρίστησε την κυβέρνηση, ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει ότι το χρέος των 10,4 εκ. ευρώ θα καταβληθεί εντός δύο ημερών.
Οι Θεσσαλονικείς μαζί με τις επιχειρήσεις που έχουν χρέη μπορούν να αποφύγουν τις προσαυξήσεις και τους πρόσθετους φόρους έπειτα από την τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου 4321/2015, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 35Α/27-03-2015.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι σε δύο ημέρες θα κατατεθεί το ποσό των 10.400.000 ευρώ και στην ανακοίνωσή του τόνισε: “Ανοίγει ο δρόμος για έναν ισχυρό, αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΟΚ!”.

Σ' αυτήν αναφέρει:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρούσα κυβέρνηση για την προσπάθεια, τις ενέργειες και κυρίως για την αποτελεσματικότητά της.

Αυτή η κυβέρνηση έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αμέτρητες επιχειρήσεις στη χώρα και αποτελούσε τροχοπέδη στην ανάπτυξη που είναι και το ζητούμενο αυτή την εποχή.
Πλέον ανοίγει ο δρόμος για έναν ισχυρό, αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΟΚ! Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τακτοποιήσουμε την οφειλή μας προς το Δημόσιο το συντομότερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την ίδια καθαρή και διαφανή σχέση με το κράτος.

Απελευθερωμένοι από τα δεσμά των χρεών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άμεσα τη στρατηγική ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που τον ονειρευόμαστε".
Bookmark and Share